Deltagerne om massage

Stine Damgård
Hej kære Liselotte
Her er lidt om hvad din fantastiske intuition og klangmassage gør for mig.
Jeg finder ofte vej hen til dig på tidspunkter i mit liv, hvor jeg står overfor store udfordringer arbejdsmæssigt eller privat.
Men uanset hvor oprørt mit indre hav er, så oplever jeg, gennem din klangmassage, en nærmest mirakuløs afbalancering af hele min krop, ånd og psyke.
Det hjælper mig til at se alting mere klart og hvad der før syntes uoverkommeligt, bliver nu til spændende udfordringer.
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale andre at prøve din klangmassage på deres egen krop og se hvilket under det åbner for dem.

Ole – ingeniør
Jeg har været så heldig at prøve en klangmassage hos Liselotte.
Jeg gik ind til massagen med et åbent sind og ellers uden særlig forudsætning og viden. Klangen fra skålene forstærker følelsen med åbning og lukning af kroppen/sindet før og efter en ”Liselottemassage”.
Under massagen oplevede jeg flere gange at kroppens yderste lag sitrede mere og mere og som i klimaks faldt til ro igen efter en udløsning af energi – en spænding, der forlod kroppen.
Med 2 skåle, som sættes i svingninger på hhv. ryg og lænd, fik jeg en ubeskrivelig dejlig følelse, når de 2 forskellige skåles frekvenser kom i harmoni. Jeg ved ikke, om andre kan forstå følelsen, når jeg beskriver den, som om det var en stor tyk lysleder, der forbandt de 2 skåle gennem kroppen og helt uden modstand – nærmest som en vægtløs forbindelse – en renhed.
Efter massagen havde jeg en dejlig varme og afslappethed i hele kroppen – fra ørerne til tæerne. Mine underarme faldt helt ned på briksen i stedet for at ligge på nogle punkter.

Rikke – lærer
Jeg oplevede, at skålenes vibration trængte dybt ind i kroppen. De steder, hvor der var spændinger, måtte kroppen overgive sig og lade sig gennemtrænge af skålenes svingninger. Flere steder føltes det tydeligt, at kroppen måtte give slip på gamle spændinger. Undervejs blev oplevelsen af kombinationen af vibration og lyd mere og mere intens og resulterede til sidst i en oplevelse af, at sjælen voksende og nærmest forlod kroppen for at gå i samklang med universet.

Bagefter følte jeg mig meget let og oplevede, hvordan følelser af glæde, fred og lykke var blevet vækket i kroppen.

Flere dage efter klangmassagen var det tydeligt, at de svingninger, skålene havde sat i gang i kroppen, arbejdede videre. Kroppen føles nu mere levende, gamle spændinger løsnes stadig og jeg føler en dybere centrering og oplever bedre at kunne mærke chakraerne. Jeg mærker især, at hjertet åbner sig, hvilket ledsages af en dybere kontakt med den kærlighed, der gennemstrømmer os alle.

Thorleif – musiker og musiklærer
Jeg oplevede, at det var rigtigt dejligt at få klangmassage. I løbet at massagen var det, som min krop kom til at hænge rigtigt sammen – føles som en helhed. Jeg fik en dejlig positiv stemning indeni, fik lyst til at være her, være til stede og til at leve. På et tidspunkt fik jeg et dejligt billede ligesom fra en fjern planet, hvor der var roligt og fredfyldt og hvor himlen havde de dejligste farver som ved en flot solnedgang. Når skålene blev sat i svingninger, kunne jeg mærke dem brede sig ud i kroppen ligesom ringe i vandet. Det føltes rigtigt godt. Nogle gange bredte de sig meget, andre gange kun lidt. Da massagen var færdig, havde jeg en dejlig positiv og fredfyldt fornemmelse i kroppen og den har holdt sig resten af dagen.

Hanne – ergoterapeut
Skrevet lige efter en meget fysisk arbejdsdag og en omgang “lydmassage” – oplevede jeg en følelse af, at der skete en “afstemning” i kroppen – en afsluttende indre dirren , som ikke fortog sig lige med det samme.

Under selve massagen bemærkede jeg specielt følgende: Da den store skål, efter at være blevet placeret på maven og dens dybe lyd havde runget, rumlede maven. Efter at “hjerteskålen” og en anden skål var placeret i højre hånd samt havde lydt, spredte der for mit indre lyse felter. Alt i alt gjorde massagen mig afslappet og var meget behagelig!