En nydelse for krop og sind

Hedensted avis, Januar 2009
Af Thomas Holl, presse@hedensted-avis.dk

LiselotteNu også meditation i Pippilotte-huset i Stouby
STOUBY – Liselotte Ravnsborg har i mere end 10 år tilbudt forskellige kropsbehandlinger, f.eks. Nordlys-massage, velværemassage samt klangmassage, i Pippilotte-huset på Fakkegravvej 8 i Stouby. Nu føjer hun en meditationsskole til sit udvalg.
Meditation hjælper én til at blive mere nærværende, opmærksom og bedre i stand til at møde livets udfordringer og opgaver, siger Liselotte Ravnsborg og fortsætter:
Det er en vej til at skabe balance mellem den indadrettede og udadrettede bevidsthed, den indre og den ydere verden, det åndelige og det fysiske. For få år siden var meditation for de særligt indviede, men i dag kan alle være med, og i erhvervslivet bruges det meget som fokuseringsmetode, fordi det giver overblik og personlig overskud.

Massage uden på tøjet
Den form for meditation, Liselotte Ravnsborg tilbyder, hedder chakra-kropsmeditation.
Åndedrættet bygger bro mellem krop og sind, og deltagerne vil blandt andet lære at opbygge og bruge det meditative åndedræt, så de altid kan vende tilbage til udgangspunktet, hvis de bliver stressede eller kommer ud af balance og har brug for at genfinde fokuset. Desuden lærer de Tao-yin massage, som er en selv-massage sekvens, som praktiseres uden på tøjet. Det hjælper til at flytte energistagnationer og opbygge energi i hele kroppen, forklarer Liselotte Ravnsborg, som bruger sine klangskåle under meditationen.
SolsikkeHun tilbyder meditation hver 14. dag, og det betyder, at deltagerne har mulighed for at meditere hjemme hos sig selv og så komme tilbage og fortælle om deres erfaringer.
I første halvdel af 2009 vil der både være et aftenhold og et formiddagshold for begyndere samt et fortsætterhold om aftenen. Førstnævnte hold begynder på mandag den 19. januar kl. 20, mens de to sidste begynder dagen efter, henholdsvis kl. 9 og 20.
Formiddagsholdet henvender sig især til pensionister, efterlønnere samt folk, der har skiftende arbejdstider, siger Liselotte Ravnsborg.
På alle hold bliver der serveret, frugt eller andre snacks.

Tilmelding kan ske til Liselotte Ravnsborg på tlf. 2449 5685.

Kig på www.pippilotte.dk